За сервиза


Основната дейност на фирма Авто ЕС е извършване на автосервизни услуги и обслужване леки коли, джипове, мотопеди и мотоциклети. Като юридическо лице фирмата е регистрирана през 2005 г. Управителят и собственик на фирмата е с предишен дългогодишен професионален опит в областта на поддръжката и ремонта на всякакви видове моторни превозни средства.

Автосервизът предлага пълната гама от ремонтни услуги. При нас можете да отремонтирате всякакви проблеми по своя автомобил - независимо дали са по ходовата част, ремонт на двигателя, електрическата инсталация, смяна на консумативи, поставяне на аларми, ксенон, парктроник или се нуждаете от тенекиджия, заварки и бояджийски услуги.

Независимо от ремонта в сервиза ще получите лично и адекватно професионално отношение, гъвкав срок за изпълнение и оптимална цена за услугата.

За своите клиенти автосервизът доставя всички необходими резервни части с отстъпки от цените в магазините. На клиента винаги се предлагат варианти за резервни части от различен ценови клас, от проверени през годините доставчици и марки. Когато сигурността на автомобила позволява това и при крайна необходимост могат да бъдат доставени и монтирани и части втора употреба.

В автосервиза можете да получите и мнение и консултации при покупка на употребявани автомобили.

» Контакти и местоположениеУслуги в автосервиза

Марки автомобили